Voeding

Beweging en gezonde voeding vormen de basis voor een fit lichaam. Daarom bieden we naast de faciliteiten voor bewegen, ook voedingsadvies aan bij Fysiotherapie van Leeuwen.

Het voedingsadvies is erop gericht om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Geen crashdieten, geen pillen, geen shakes, maar een gezond eetpatroon waarbij je op een rustig tempo blijvend gewicht verliest.

Mogelijkheden

Bij Fysiotherapie van Leeuwen werken wij met het BodySupport systeem. Met behulp van dit systeem kunnen wij op maat gemaakte dagmenu's voor je maken. Twee keer per maand is er een contactmoment waarbij je gewogen wordt. Je ontvangt vervolgens per mail dagmenu's voor twee weken. Op deze dagmenu's vind je precies terug wat en hoeveel je mag eten. Ook ontvang je een complete boodschappenlijst hierbij. Deze service leveren wij in de vorm van een 6-weekse cursus. De kosten hiervoor bedragen eenmalig €95,- (Let op: deze kosten staan los van een eventueel fitnessabonnement)

Eerste kennismaking

Maak gerust een afspraak voor een eerste kennismaking! Deze is gratis en vrijblijvend, mail naar fitness@fysiotherapievanleeuwen.nl of bel naar 0488-442550.


Ook mensen uit bijvoorbeeld Zetten, Andelst, Kesteren, Lienden, Ochten of andere omliggende plaatsen zijn van harte welkom voor voedingsadvies bij Fysiotherapie van Leeuwen.facebook instagram

Dr. G. van Empelstraat 9
4043 LZ Opheusden
Tel. (0488) 44 25 50


Dalwagen 12
6669 CC Dodewaard
Tel. (0488) 41 12 85