Welkom bij Fysiotherapiepraktijk van Leeuwen

Wij zijn gevestigd in Opheusden en Dodewaard maar hebben een sterk regionale functie als het gaat om fysiotherapie, manueel therapie, fitness, voedingsadvies en begeleiding, shockwave therapie en binnenkort ook echografie. Dus ook mensen uit bijvoorbeeld Zetten, Andelst, Kesteren, Lienden, Ochten of andere omliggende plaatsen zijn van harte welkom bij Fysiotherapie van Leeuwen. Ook op onze gespecialiseerde sportschool. 

 

KLIK HIER VOOR ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN EN VIDEOS!! 

Bericht omtrent Coronavirus (COVID-19)

 

Het zal niemand ontgaan zijn dat heel Nederland in de ban is van alle maatregelen omtrent het Coronavirus. Mensen wordt verzocht zoveel mogelijk thuis te blijven, niet in groepsverband bij elkaar te komen en voldoende afstand te houden.

We krijgen dan ook veel vragen of onze fysiotherapeuten nog doorgaan met behandelen.
Wij kunnen u gelukkig melden dat wij doorgaan met behandelen. Wel houden wij ons aan aangescherpte maatregelen voor wat betreft hygiëne.

 

Hiermee voldoen we aan de vraag vanuit de overheid om mensen zoveel mogelijk te blijven helpen om gezond en mobiel te blijven. We proberen door onze behandelingen iets van de druk van de huisartsen en ziekenhuizen weg te nemen, zodat ook daar de hulp geboden kan worden die nu noodzakelijk is.

 

We houden ons tijdens de behandelingen strikt aan de adviezen en richtlijnen die zijn opgesteld door o.a. het RIVM, de GGD en de KNGF (het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).
Mocht de regelgeving hierin veranderen, dan spelen wij hier direct op in.

 

Patiënten (reeds onder behandeling, of nieuwe aanvragen) worden via triage volgens richtlijnen vanuit het RIVM beoordeeld of zij op dit moment wel of niet door ons behandeld kunnen worden.

 

Voor de fysiotherapiebezoeken hanteren we in ieder geval de volgende richtlijnen:

 

-       Mocht jij of een gezinslid symptomen hebben zoals hoesten en koorts, blijf dan uit voorzorg thuis. Ook bij twijfel. Meld je wel even telefonisch af , ruim van tevoren

-       Was regelmatig je handen met zeep

-       Geen handen schudden

-       Gebruik een handdoek tijdens de behandeling

-       Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog

-       (evt.) Desinfecteer zoals altijd de apparaten en gewichten na gebruik

 

Wij zorgen ervoor dat tussen alle behandelingen de behandeltafels gedesinfecteerd worden.

 

We bieden tevens de mogelijkheid om de behandeling aan huis voort te zetten. Hier zullen wij dezelfde richtlijnen in acht nemen. Wel vragen wij om uw medewerking: voelt u of één van uw gezinsleden zich ziek, bent u verkouden of moet u veel hoesten, neem dan eerst contact met uw fysiotherapeut op!

 

Mocht een behandeling in de praktijk of aan huis niet mogelijk zijn, dan kunnen onze fysiotherapeuten u via een telefonisch consult bijstaan. Zo kunnen zij uw voortgang bespreken en oefeningen doornemen.

Ook via E-health (hulp via internet/mail) en eventueel een video-call kunnen de therapeuten u verder helpen.


  • Fysiotherapie
  • Fitness
  • Manueel Therapie
  • Voeding
  • Shockwave
  • Echografie
facebook instagram

Dr. G. van Empelstraat 9
4043 LZ Opheusden
Tel. (0488) 44 25 50


Dalwagen 12
6669 CC Dodewaard
Tel. (0488) 41 12 85